Informatii despre livrare si plata

Comenzile peste 299 lei - vor fi livrate GRATUIT, prin Curier - cu conditia sa nu existe km. suplimentari pana la localitatea dvs. Prin Posta Romana, GRATUIT, indiferent de localitate.

In aproximativ 2-3 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al firmei pentru confirmarea telefonica. Comenzile neconfirmate telefonic, nu vor fi trimise. Livrarea va fi facuta in 2-5 zile lucratoare, de la comanda, in functie de tablou, dimensiuni, perioada de sarbatori legale, localitatea de destinatie. In momentul confirmarii telefonice, va vom comunica mai exact data cand va fi livrata comanda.

Transportul se efectueaza cu Urgent Curier sau cu Posta Romana, la alegerea dvs.

Atentie la km. suplimentari perceputi de curier, in cazul in care localitatea dvs. se afla in afara centrelor Urgent Curier!

Conditii de livrare prin curier:

Transportul prin Urgent Curier sau Fan Courier, dupa caz, pentru comenzi sub 299 lei, este 19 lei.

Daca domiciliul dvs. se afla in afara centrelor Urgent Curier sau Fan Courier, e posibil sa existe km suplimentari, care se taxeaza cu 0.8 lei + TVA / km suplimentar.
Puteti verifica daca exista km. suplimentari pe Calculator Urgent Curier. Completati adresa expeditie - Sibiu, adresa destinatie - localitatea dvs., si va aparea daca aveti sau nu km suplimentari. Sau va vom comunica noi, dupa primirea comenzii.

Conditii livrare prin Posta Romana:

Prin Posta Romana, cu plata valoare produse ramburs la Posta, pentru comenzi sub 299 lei, transportul este 25 lei.


Pentru orice detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la tel. 0755-629237 - Orange, sau pe mail, la tablou(at)etablou(punct)ro sau prin forma de contact dp site - Contacteaza-ne!