Informatii despre livrare si plata

1. Livrare produselor

Comenzile peste 299 lei vor fi livrate GRATUIT, prin curier - cu conditia sa nu existe km. suplimentari pana la localitatea dvs. Prin Posta Romana, GRATUIT, indiferent de localitate.

Livrarea va fi facuta in 2-7 zile lucratoare, de la comanda, in functie de tablou, dimensiuni, perioada de sarbatori legale, localitatea de destinatie.

Verificati statusul comenzii in contul dvs. In momentul in care va fi predat curierului, statusul va deveni "In livrare" si veti avea nr. de awb de transport comunicat. Va rugam verificati si folderul spam sau trash. Se poate intampla ca emailul sa intre in aceste foldere.

Transportul se efectueaza prin curier rapid sau cu Posta Romana, la alegerea dvs. !Atentie! la km. suplimentari perceputi de curier, in cazul in care localitatea dvs. se afla in afara centrelor de zona ale curierului.

Conditii de livrare prin curier:

Transportul prin Urgent Curier sau Fan Courier, dupa caz, pentru comenzi sub 299 lei, este 19 lei.

Daca domiciliul dvs. se afla in afara centrelor de zona ale curierului, este posibil sa existe km suplimentari, care se taxeaza cu 0.8 lei + TVA / km suplimentar.
Puteti verifica daca exista km. suplimentari pe Estimare cost Fan courier sau Calculator Urgent Curier.
Completati adresa de expeditie - SIBIU, adresa destinatie - localitatea dvs., si va aparea daca aveti sau nu km suplimentari. Sau va vom comunica noi, dupa primirea comenzii.

Conditii de livrare prin Posta Romana:

Prin Posta Romana, cu plata valoare produse ramburs la ghiseul postal, pentru comenzi sub 299 lei, transportul este 25 lei.

2. Modalitati de plata a produselor

Plata se poate face prin sistem ramburs la primirea coletului sau virament in contul firmei.

Pentru moment sistemul de plata on-line cu card nu este disponibil


Pentru orice detalii suplimentare sau intrebari, nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 0755-629237 - reteaua Orange, prin e-mail, la tablou(at)etablou(punct)ro sau prin forma de contact dp site - Contacteaza-ne!