Reguli de returnare produse

Dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate de pe site-ul nostru!

Totusi, daca nu ati primit produsele comandate, sunt deteriorare din vina noastra sau a curierului care a asigurat transportul, sau pur si simplu nu le mai doriti, puteti returna tablourile si noi vom schimba produsul cu acelasi in stare buna, cu alt produs ales de dvs. sau vom inapoia contravaloarea lor.
Legislatia in vigoare prevede acest fapt, puteti returna in 14 zile de la primirea produsului.


Puteti returna produsele, in ambalajul original/ sau impachetat in folie bule + carton, fiecare piesa individual; sau in orice ambalaj doriti. Va rugam sa tineti cont ca, in cazul ambalajului insuficient, produsele pot suferii deteriorari.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste; adica plata transportului returului cade in sarcina dvs.


eTablou.ro va schimba produsul sau va inapoia contravaloarea comenzii, la alegerea dvs., in cel mult 14 de zile de la returnarea produsului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport ale returului.
In cazul in care produsul returnat este deteriorat si nu mai corespunde cu produsul original primit valoarea rambursata va fi diminuata cu valoarea deterioarata.

Va rugam sa ne informati prin email la tablou(at)etablou(punct)ro sau telefonic, si vom raspunde cu instructiunile de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate ambalate suficient de bine, pentru a evita deteriorarea.

Va rugam sa folositi carton, folie cu bule (se poate folosi ambalajul in care a fost primit), pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.