Termeni si conditii de utilizare

etablou.ro este un site de comert online.
Toate informatiile continute sunt proprietatea S.C. BB Media Color srl, RO 27781540, J32/809/2010.
Vizitarea si/sau cumpararea de servicii si/sau produse de pe site-ul etablou.ro, implica acceptarea "Termeni si Conditii de utilizare", de mai jos.

a. Utilizare Accesarea etablou.ro, folosirea informatiilor prezentate pe site, cumpararea de produse sau trimiterea unui e-mail adresat BB Media Color srl se realizeaza in mod electronic.
Se garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site.
Utilizatorul nu are dreptul de a modifica, partial sau integral, site-ul; de a reproduce elemente continute in site, de a copia sau a downloada imagini si informatii, sau de a folosi site-ul in interes personal, fara sa obtina, in prealabil,acordul scris al BB Media Color.
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care le desfasoara pe site, vizualizare, accesare cont propriu, cumparare de produse sau servicii.
BB media Color srl nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile cauzate de neglijenta utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului creat pe site si utilizarea parolei personale.

b. Vizitatori neinregistrati - pot vizualiza orice pagina a site-ului, pot folosi informatiile continute de acestea, dar nu pot face comenzi on-line.

c. Vizitatori care au cont creat - inregistrati- completeaza formularul cu datele de contact. Ulterior pot face comenzi on-line.
BB Media Color srl garanteaza confidentialitatea si securitatea datelor personale ale vizitatorilor inregistrati si nu va folosi aceste date decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate.
Informatiile furnizate de utilizatorii inregistrati vor fi folosite doar in relatia comerciala dintre BB Media Color si vizitator.

d. Plasarea comenzii Fiecare dintre produsele prezentate pe site contine descriere, dimensiune, pret cu TVA inclus.
Prin emiterea comenzii ferme, on-line, utilizatorul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

e. Plata si livrarea produselor Sunt prezentate detaliat in pagina Transport si Plata

f. Dreptul de returnare a produselor Regulile de returnare produse sunt prezentate in pagina Conditii retur

Utilizatorul are dreptul legal sa returneze produsele in termen de 14 zile de la data primirii lor, fara motivarea actiunii.

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord cu "Termeni si conditii de utilizare".
Orice disputa de orice fel care poate sa apara intre utilizator si BB Media Color, va fi rezolvata pe cale amiabila.

g. Regulamentul de protectia datelor cu caracter personal - GDPR Regulamentul este prezentat in detaliu in pagina Regulament GDPR

Protectia Consumatorului - site oficial

BB Media Color srl isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, ale site-ului etablou.ro, inclusiv modificari care pot afecta site-ul, fara notificare prealabila catre utilizatori.
BB Media Color srl nu poate fi trasa la raspundere pentru erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, transformari, care nu sunt facute de catre administratorii site-ului.
BB Media Color srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor externe, la care se ajunge prin intermediul link-urilor de pe site-ul etablou.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.